”Distracţia la maxim” va fi dată mai încet: Poliţia Locală verifică depăşirea nivelului de zgomot în cluburi

Postat la 09 iulie 2019 44 afişări

Primăria Capitalei anunţă, marţi, că, prin Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control, a intensificat în această perioadă acţiunile de monitorizare şi control a activităţilor desfăşurate de cluburile din Capitală, în vederea evitării producerii de disconfort fonic.

”Distracţia la maxim” va fi dată mai încet: Poliţia Locală verifică depăşirea nivelului de zgomot în cluburi

„Am dispus declanşarea unei ample campanii de monitorizare a nivelului de zgomot, în special în zonele mixte, în care spaţiile de relaxare sunt situate în apropierea celor de locuit. În ultima perioadă, am primit numeroase sesizări care atrag atenţia asupra disconfortului creat de muzica dată prea tare. Înţeleg nevoia de a petrece vara cât mai plăcut, este sezonul în care ne dorim să stăm cât mai mult în aer liber, dar în Bucureşti sunt şi oameni care au nevoie de linişte, sunt copii, persoane vârstnice sau bolnavi de care trebuie să avem la fel de multă grijă, aşa cum se întâmplă în orice comunitate funcţională. Vor avea loc controale în fiecare week-end şi, prin aplicarea legislaţiei în domeniu, vom urmări să încurajăm respectarea drepturilor tuturor bucureştenilor”, a transmis primarul general Gabriela, prin intermediul unui comunicat de presă remis amrţi MEDIAFAX.

Astfel, având în vedere sesizările primite din partea cetăţenilor cu privire la tulburarea liniştii publice, pe parcursul întregului week-end, în intervalul 22.00 - 04.00, inspectorii au efectuat măsurători sonometrice pentru constatarea depăşirilor nivelului de zgomot în zona de nord a Capitalei, respectiv în proximitatea restaurantelor şi cluburilor din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluburi,
politie,
zgomot,
distractie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.