Simona Halep o învinge pe adolescenta Cori Gauff, revelaţia turneului de la Wimbledon, şi se califică în sferturile de finală

Postat la 08 iulie 2019 337 afişări

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile celui de-al treilea Mare Şlem al anului, Wimbledon, după victoria cu 2-0 la seturi (6-3; 6-3) în faţa lui Cori Gauff (SUA; 313 WTA).

Simona Halep o învinge pe adolescenta Cori Gauff, revelaţia turneului de la Wimbledon, şi se califică în sferturile de finală

Gauff a avut câteva victorii de răsunet pe iarba din Marea Briatanie (în faţa lui Venus Williams şi Polona Hercog), iar Halep a jucat la potenţial maxim. După ce ambele jucătoare şi-au cedat game-ul pe primul serviciu, românca a început să forţeze şi s-a distanţat, graţie a două break-uri, reuşind să închidă cu 6-3. În manşa secundă, Halep a pierdut din nou un serviciu, dar a bifat două break-uri, ultimul la mijlocul setului şi a închis partida după o oră şi 17 minute.

În sferturi, Simona Halep va juca în compania lui Shuai Zhang (China; 50 WTA). 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
calificare,
victorie,
wimbledon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.