Avertizare METEO, în vigoare: Cod GALBEN de furtuni, în toată ţara / Oameni răniţi, acoperişuri smulse şi maşini distruse, după vijelii în Mehedinţi, Olt şi Dolj/ Situaţia din Bucureşti

Postat la 08 iulie 2019 31 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, o atenţionare cod galben de vijelii şi grindină, valabilă pentru toată ţara, aceasta expirând luni, la ora 22.00.

Avertizare METEO, în vigoare: Cod GALBEN de furtuni, în toată ţara / Oameni răniţi, acoperişuri smulse şi maşini distruse, după vijelii în Mehedinţi, Olt şi Dolj/ Situaţia din Bucureşti

Meteorologii avertizează că luni, manifestările de instabilitate atmosferică vor continua în toată ţara.

Astfel, local şi temporar, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice şi grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40-50 l/mp.

Atenţionarea este valabilă până la ora 22.00.

Şase oameni răniţi, acoperişuri smulse şi maşini distruse, după vijelii în Mehedinţi, Olt şi Dolj

Un panou a căzut peste o maşină în care se aflau patru persoane, între care doi copii, peste alta a căzut un foişor din curte, iar un geam trântit de vânt s-a spart şi a rănit un om din Drobeta Turnu Severin, acestea fiind doar o parte a dezastrelor codului roşu, din Mehedinţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
vijelii,
cod galben,
mehedinti,
distrugeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.