Socialismul la televizorul altora: ce vor să vadă vesticii la TV

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 iulie 2019 125 afişări

Dacă multă lume din ţările socialiste era interesată de producţiile TV din vest, mai nou vestul e interesat de ce anume se dădea la televizor în est, într-atât încât să-i dedice o expoziţie.

Socialismul la televizorul altora: ce vor să vadă vesticii la TV

Expoziţia găzduită de Wende Museum, din localitatea californiană Culver City, o instituţie dedicată păstrării istoriei Războiului Rece, se intitulează „Watching Socialism: The Television Revolution in Eastern Europe” şi prezintă televizoare din ţările fostului bloc sovietic, jucării, diverse obiecte, programe TV tipărite, fragmente din emisiuni de ştiri, desene animate, precum şi din alte emisiuni TV şi poate fi vizitată până spre finalul lunii octombrie. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.