Ce lecţie mai puţin obişnuită a oferit studenţilor Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu

Postat la 06 iulie 2019 156 afişări

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a participat sâmbătă la festivitatea de absolvire a promoţiei ,,Petrache Poenaru” a Universităţii Politehnica. Aceasta a mototolit două bancnote, pentru a le exemplifica tinerilor că valoare lor rămâne neatinsă, chiar dacă pot fi călcaţi în picioare.

Ce lecţie mai puţin obişnuită a oferit studenţilor Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu

,,Se cuvine ca astăzi, promoţia pe care o reprezentaţi să îi poarte numele (Petrache Poenaru – n.r.) şi să fiţi mândri de acest nume. (...) Dragi ingineri tineri, sigur, terminaţi o şcoală de care nu aveţi cum să nu fiţi mândri. (...) Sunteţi, aţi fost studenţi ai Universităţii Politehnica din Bucureşti. Fără îndoială, una din cele mai bune universităţi pe care le are nu numai România, ci şi această parte de lume. E o şcoală care v-a dat valoare”, a declarat Ecaterina Andronescu în faţa absolvenţilor.

Ministrul Educaţiei a continuat printr-o demonstraţie în faţa celor peste 3.000 de absolvenţi de Politehnică.

,,Şi, dacă vorbim de valoare, daţi-mi voie să fac aici, în faţa voastră o încercare. Îmi cer scuze celor care ştiu ceea ce vreau eu să fac acum. Am în mâinile mele două bancnote, una este de 100 de lei, alta este de 10 lei şi vreau să vă întreb dacă le vreţi. Le vreţi? OK. Atunci, o să le mototolesc şi o să vă întreb dacă le mai vreţi”, a mai adăugat aceasta.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lectie,
scadere,
valoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.