Ce planuri mai are Selgros: în prima parte a anului a înregistrat creşteri

Autor: Ioana Matei Postat la 06 iulie 2019 102 afişări

Ce planuri mai are Selgros: în prima parte a anului a înregistrat creşteri

Retailerul de tip cash&carry Selgros va deschide în acest an un magazin nou la Baia Mare, urmând a ajunge astfel la o reţea de 23 de unităţi Compania a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 3,7 mld. lei, plus 2%, avansul fiind susţinut doar de consum dat fiind că nu a fost inaugurat niciun magazin nou.

„În prima parte a anului, cifra de afaceri a înregistrat o creştere de aproximativ 8%. Aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii ani, consumul, per ansamblu, a fost cel care a susţinut, în general, economia, şi în particular, piaţa de retail“, spun reprezentanţii Selgros Cash&Carry. Dacă ritmul de creştere din prima parte a anului se va menţine, cifra de afaceri a companiei se va apropia de 4 mld. lei în 2019, conform calculelor ZF.

În cazul Selgros, creşterea businessului a fost susţinută, dincolo de creşterea consumului, de punerea la dispoziţia clienţilor a unei sortimentaţii variate de produse proaspete, precum şi de permanenta dezvoltare a mărcilor proprii şi a produselor speciale, în condiţiile în care alimentaţia sănătoasă, experimentarea de gusturi noi şi selectivitatea accentuată în alegeri îi caracterizează din ce în ce mai mult pe consumatori, explică oficialii companiei.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.