Directorul general al Tarom a demisionat

Postat la 15 martie 2011 50 afişări

Directorul general al Tarom, Ruxandra Brutaru, a demisionat marti din functia pe care o ocupa de la finele anului 2008, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

"Va fi numit un nou director general, de la 1 aprilie, insa nu s-a stabilit o persoana anume", au spus sursele citate. Brutaru a fost numita in functie de fostul ministrul al Transporturilor Radu Berceanu pentru a-l inlocui pe Gheorghe Barla, care a fost demis. La inceputul lunii februarie, PSD a solicitat demiterea Ruxandrei Brutaru pentru management defectuos. Purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu, a afirmat ca privatizarea Tarom, agreata de statul roman printr-un memorandum incheiat in mai 2000 cu Banca Mondiala si semnat de ministrul Transporturilor de atunci, Traian Basescu, a fost oprita de Cabinetul Nastase, care a dus compania in castig.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
Ruxandra Brutaru,
TAROM
/actualitate/directorul-general-al-tarom-a-demisionat-8063211
8063211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.