LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Care este potenţialul de investiţii imobiliare al staţiunilor montane româneşti?

Directorul financiar al Cosmopolis preia funcţia de CEO al proiectului rezidenţial din nordul Capitalei. Compania investeşte încă 30 mil. euro în 2022

Autor: Bogdan Alecu Postat la 17 martie 2022 26 afişări

Directorul financiar al Cosmopolis preia funcţia de CEO al proiectului rezidenţial din nordul Capitalei. Compania investeşte încă 30 mil. euro în 2022

Ozan Tuncer a preluat funcţia de  CEO al Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidenţial din România construit după 1989, cu peste 14.000 de locuitori, de la Ahmet Buyukhanli, care rămâne acţionar principal Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis. În 2022, compania are alocate investiţii de 30 milioane de euro şi îşi propune construcţia a cel puţin 500 de unităţi noi, alături de un nou strip mall şi extinderea infrastructurii rutiere.

“Ozan Tuncer este alături de noi de aproape 10 ani, îndeplinind cu succes rolul de Chief Financial Officer. Am încredere că este cea mai potrivită persoană să preia rolul de CEO şi să ducă mai departe planurile de dezvoltare ale Cosmopolis, păstrând viziunea şi misiunea Cosmopolis,”, a declarat Ahmet Buyukhanli, acţionarul principal al Opus Land Development.

Ozan Tuncer este absolvent al Facultăţii de Economie. El şi-a început cariera profesională în anul 2000 în Meteksan Sistem, o companie din grupul Bilkent Holding. Meteksan a fost principalul integrator IT din Turcia, activ în principal în industriile de apărare, educaţie şi financiare. În 2005 a fost numit director financiar al Meteksan România pentru prima activitate a grupului în străinătate. În 2009 s-a alăturat Synergy Construct, un antreprenor general de top din România, activ în proiecte rezidenţiale, comerciale şi industriale. A deţinut funcţia de Chief Financial Officer al Synergy până în 2012, când s-a alăturat Opus Land Development în calitate de CFO.

“Am fost prezent încă din primii ani ai Cosmopolis, am văzut cum a prins viaţă şi cum s-a dezvoltat în ceea ce este astăzi cel mai mare proiect imobiliar din România, un concept unic. Sunt unul dintre cei 14.000 de rezidenţi care atribuie Cosmopolis şi titulatura de acasă. Obiectivul profesional este ca şi în 2022 Cosmopolis să rămână cel mai important etalon pe piaţa imobiliară”, a declarat Ozan Tuncer, noul CEO al Cosmopolis.

În 2022, Opus Land Development a alocat investiţii de 30 milioane de euro şi îşi propune construcţia a cel puţin 500 de unităţi noi în Cosmopolis, atât apartamente cât şi vile, alături de un nou strip mall şi extinderea infrastructurii rutiere.

Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidenţial din România construit după 1989, va ajunge la finalul acestui an la peste 5.000 locuinţe finalizate şi o comunitate de peste 15.000 de locuitori, în urma unor investiţii cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiţii realizate într-un proiect imobiliar din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.