Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, aduce în România un brand nou de mobilier de lux

Postat la 28 noiembrie 2017 599 afişări

Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, a investit 300.000 de euro într-un showroom de mobilier premium, care se află în Băneasa Shopping City, la etajul al doilea al magazinului Ethan Allen. Diana Şucu deţine astfel franciza locală a brandului Bernhardt Interiors.

Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, aduce în România un brand nou de mobilier de lux

Showroomul are o suprafaţă de circa 350 de metri pătraţi şi cuprinde mobilier din lemn masiv pentru living, dining şi dormitor, dar şi tablouri cu semnătura John Richardt.

 

„În urmă cu 4 ani, am lansat în România brandul de mobilă de lux Ethan Allen, care s-a dovedit un succes, după cum o arată cifrele. Doi ani mai târziu am adus Caracole, un alt brand american foarte apreciat. Acum, în completarea acestora, a venit rândul să inaugurez Bernhardt Interiors, o îmbinare între stilul clasic ce defineşte mobilierul Ethan Allen şi cel modern al brandului Caracole”, spune Diana Şucu.

 

Povestea Bernhardt Interiors a început în 1889, fiind o afacere americană de familie. Bernhardt se numără printre cele mai mari companii de producţie de mobilier din America şi este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de mobilier.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.