Detaliul din CV care deja a început să facă difereţa între candidaţi. Cum vă puteţi creşte exponenţial şansele pentru a obţine un job de top

Postat la 04 martie 2019 83 afişări

Cel mai scump program de educaţie managerială de tip MBA oferit în România, livrat de austriecii de la WU Executive Academy, costă 35.000 de euro şi a ajuns la aproape 300 de absolvenţi în România.

Detaliul din CV care deja a început să facă difereţa între candidaţi. Cum vă puteţi creşte exponenţial şansele pentru a obţine un job de top

Potrivit statisticilor universităţii, din anul 2006 - de la apariţia pe plan local – şi până în 2016 au finalizat 262 de manageri programul MBA oferit pe plan local. Anul acesta, încă 28 de absolvenţi români au bifat această experienţă în CV-ul lor.

 

„Am ales să fac această investiţie pentru a-mi atinge anumite obiective. Primul este să reuşesc să mă dezvolt în organizaţia în care sunt, al doilea să încep un proiect de antreprenoriat şi al treilea pentru a mă dezvolta pe plan personal. Profesorii au facilitat multe informaţii, ne-au dat exemple practice, am analizat studii de caz şi am făcut vizite la companii. De asemenea, am acumulat experienţe din foarte multe industrii, unii de la alţii. În continuare ţine foarte mult de noi dacă vom pune în practică tot ce am învăţat aici, să re­cuperăm investiţia, crescând pe ea“, spune Oana Macoveiciuc, head of consumer and pharma în cadrul băncii BCR şi absolventă din promoţia 2019 a programului oferit de WU Executive Aca­demy.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
cv,
incepere,
candidati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.