Simona Halep investeşte într-un hotel jumătate de milion de euro. Unde se află acesta

Autor: Ioana Matei Postat la 03 martie 2019 214 afişări

În urmă cu un an jumătate, fostul lider WTA, Simona Halep, şi-a achiziţionat un hotel de patru stele din Poiana Braşov, Drachenhaus. Potrivit site-ului bizbrasov.ro, sportiva din Constanţa este pe punctul de a investi 500.000 de euro pentru a-l reamenaja şi a-l extinde cu încă un etaj

Simona Halep investeşte într-un hotel jumătate de milion de euro. Unde se află acesta

În momentul de faţă, hotelul are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant, un bar şi, conform aceleiaşi surse, peste 20.000 de turişti i-au trecut pragul. Unitatea este cotată cu o notă mare pe site-urile de profil, iar în mediul de afaceri Drachenhaus a primit nota 9,4.

Cu un etaj în plus, hotelul Simonei Halep îşi va creşte capacitate de cazare.

Clienţii care aveau deja rezervări după data de 1 aprilie au fost transferaţi la celalate două unităţi hoteliere Drachenhaus din centrul istoric al Braşovului.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
investitie,
hotel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.