Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Klaus Iohannis a cerut celor de la Summitul de la Sibiu să facă presiuni pe Guvernul României

Postat la 13 mai 2019 116 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis probabil a cerut Comisiei Europene, prin "interpuşi", în privinţa modificărilor aduse la legile justiţiei, ca oficialii europeni să pună presiune pe Guvernul României. El transmite că România este un stat independent.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Klaus Iohannis a cerut celor de la Summitul de la Sibiu să facă presiuni pe Guvernul României

"Ceea ce am perceput noi după ce s-a întâmplat la Summitul de la Sibiu şi ce s-a întâmplat acolo este că preşedintele Iohannis a cerut, probabil, celor care erau acolo şi Comisiei Europene, prin interpuşi, ca, în cazul în care se promulgă codurile penale sau orice alte modificări pe legile justiţiei, europenii să facă presiuni pe Guvernul României sau prin alte metode ca aceste lucruri să nu se întâmple.

Asta înseamnă că pe preşedintele Iohannis nu-l interesează absolut nimic, nici de ce se întâmplă cu România, românii, ştie că n-o să mai aibă alt mandat, e chestiunea aia că după el furtuna. Transmitem acest mesaj tuturor: acest stat este un stat suveran şi independent. Nu este supus niciunui fel de colonizare niciodată în viaţa asta", a afirmat Cătălin Rădulescu la Parlament.

Rădulescu a afirmat că membrii ai Comisiei Europene sunt în campanie electorală pentru europarlamentare.

"Dacă cei din Comisia Europeană sau europarlamentari care îşi fac sceneta respectivă pentru că sunt europarlamentarele, ar fi fost bine ca înainte să stea la masă şi să asculte ce s-a întâmplat în România în ultimii ani de zile. Sunt mai interesaţi de ce spun anumiţi români trădători de patrie şi anumite persoane care trimit tot felul de minciuni Comisiei Europene şi nu numai", a spus Rădulescu.

El a mai transmis că dacă prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans era curios de situaţia din România, putea să vină să studieze funcţionarea legilor justiţiei şi să le compare cu cele din statul său.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvernul romaniei,
deputat,
klaus iohannis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.