Gestul emoţionant făcut de un ospătar, după ce o femeie a uitat un cec de jumătate de milion de dolari pe o masă din restaurant

Postat la 13 mai 2019 320 afişări

Armando Markaj, student la medicină, în vârstă de 27 de ani, a găsit un plic în timp ce curăţa o masă în pizzeria în care lucra. El a ieşit imediat să după clientă, pentru a-i înapoia plicul, însă nu a mai dat de ea.

Gestul emoţionant făcut de un ospătar, după ce o femeie a uitat un cec de jumătate de milion de dolari pe o masă din restaurant

”Sâmbetele sunt foarte aglomerate şi eram gata să curăţ tot de pe masă, să arunc resturile la gunoi. Atunci am văzut plicul care avea pe el logo-ul unei bănci. Apoi am ieşit din restaurant pentru a o căuta pe clientă, însă nu am mai văzut-o”, a declarat bărbatul potrivit Fox News.

Când s-a întors în restaurant, ospătarul a deschis plicul şi a rămas uimit când a văzut că în interior se afla un cec de în valoare de aproape jumătate de milion de dolari. Imediat, el s-a dus la proprietarul restaurantului, care a contactat un ziar local. Cu ajutorul publicaţiei, femeia a fost găsită.

”Am crezut că este vorba despre un miliardar, pentru că ne-am gândit că nimeni n-ar uita un asemenea cec”, a spus Frank Brija, proprietarul pizzeriei. De fapt, cea care deţinea cecul este o femeie în vârstă de 79 de ani, care a avut o carieră în asistenţă socială. Ea trăieşte în Manhattan şi arată că a căutat banii cu disperare.

Din fericire, jurnaliştii publicaţiei locale au reuşit să dea de urma femeieii, care a fost foarte fericită când a primit vestea că banii ei sunt pe mâni bune. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
femeie,
uitare,
gest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.