Deputat USR: Viorica Dăncilă a transformat "Ora Prim-Ministrului" din Parlament în "Ora minciunilor"

Postat la 06 aprilie 2018 75 afişări

Deputatul USR, Adrian Prisnel, a afirmat, vineri, că premierul Viorica Dăncilă a minţit când a declarat, la "Ora Guvernului" că inflaţia medie a fost de doar 1,34%, când aceasta e la 4,7% şi că valoarea adăugată e de circa două miliarde euro, când Guvernul PSD a îndatorat ţara cu 11,83 miliarde euro.

Deputat USR: Viorica Dăncilă a transformat "Ora Prim-Ministrului" din Parlament în "Ora minciunilor"

"Viorica Dăncilă a reuşit să transforme «Ora Prim-Ministrului» din Parlament în «Ora minciunilor». Fără a-şi ridica ochii din foile oferite de consilieri, aceasta a reuşit să înşire minute bune minciuni şi jumătăţi de adevăruri ambiguu împachetate, totul în dispreţ faţă de cetăţenii ce resimt situaţia reală a României. Noi, USR, i-am spus în plen că minte. A minţit mult. Românii nu trăiesc astăzi mai bine. Din contră. 81% dintre români cred, pe bună dreptate, că ne îndreptăm în direcţia greşită. Cel mai mare procent din ultimii 20 de ani. Toţi o simţim, toţi o spunem, numai PSD - interesaţi exclusiv de eliberarea găştilor mafiote - refuză adevărul", a afirmat Prisnel, într-o postare pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.