Deputat PNL: Demisia lui Carmen Dan reprezintă primul pas către aflarea adevărului despre 10 august

Postat la 15 iulie 2019 30 afişări

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, vicepreşedintele Comisiei de Apărare, a declarat, luni, că demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, reprezintă primul pas către aflarea adevărului despre evenimentele din 10 august 2018. El a afirmat că vinovaţii vor trebui identificaţi şi traşi la răspundere.

Deputat PNL: Demisia lui Carmen Dan reprezintă primul pas către aflarea adevărului despre 10 august

„Demisia ministrului Carmen Dan reprezintă doar primul pas către aflarea adevărului despre 10 august. Toate documentele trebuie desecretizate, toate practicile îndoielnice trebuie verificate, toţi cei vinovaţi pentru blocarea violentă a dreptului de a protesta trebuie identificaţi şi traşi la răspundere. Umflarea aparatului de represiune politică în dauna poliţiei care asigură siguranţa de zi cu zi a cetăţenilor trebuie oprită”, a scris Ovidiu Raeţchi, pe Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că PSD e un partid tot mai mic şi speriat de nemulţumirea exprimată public.

„Avem nevoie de o viziune civică, liberală asupra modului în care tratăm drepturile cetăţenilor, nu de una militaristă şi violentă de factură sovietică. Dar nu PSD va face toate aceste schimbări - e un partid tot mai mic, tot mai speriat de nemulţumirea publică, care va continua să se ascundă în spatele bastoanelor şi scuturilor. Această modificare de filosofie va fi realizată numai de o guvernare de dreapta”, a mai scris Raeţchi.

Ministrul de Interne Carmen Dan şi-a depus, luni, demisia. Ea a anunţat înainte de şedinţa Comitetului Executiv a PSD că pleacă cu fruntea sus din minister.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
august,
reprezentare,
deputat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.