Contre în PSD pe tema remanierii | Marcel Ciolacu: Aşa începe o reforma sănătoasă/ Codrin Ştefănescu: Remaniem tot şi de-a valma

Postat la 15 iulie 2019 31 afişări

Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, scrie pe Facebook că adevărata reformă începe cu remaniere, aşa cum se întâmplă acum. În replică, fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că miniştrii performanţi de ieri, sunt "remaniaţii aruncaţi pe scările partidului de azi".

Contre în PSD pe tema remanierii | Marcel Ciolacu: Aşa începe o reforma sănătoasă/ Codrin Ştefănescu: Remaniem tot şi de-a valma

"O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniştri trebuie să respecte direcţia pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare şi candidaţii de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili şi de perspectivă.

Sunt mai multe judeţe care au tineri competenţi şi bine pregătiţi profesional. Şi trebuie să ne uităm şi acolo. Aşa începe o reforma sănătoasă în interior şi nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toţi preşedinţii de organizaţii şi conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară şi reală în interiorul partidului. Voi cine credeţi că ar trebui să ocupe funcţii în guvern?", scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Reacţia a venit însă de la Codrin Ştefănescu, ce a scris, la rândul său pe Facebook: "Remaniem tot si de-a valma ! Ministrii performanti de ieri, remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi. Te-a atins vreodata, Dragnea ? Atunci, pa ! Vorba lui Ciolacu : asa incepe reforma sanatoasa din interior ! Hai, ca e de bine ! Mergem sigur spre victorie...".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
reforma,
remaniere,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.