Defilări, expoziţii cu armament şi ceremonii militare şi religioase, de Ziua Armatei

Postat la 25 octombrie 2017 62 afişări

Defilări, expoziţii cu armament, ceremonii militare şi religioase au loc în majoritatea judeţelor din ţară, de Ziua Armatei. Echipajul Fregatei ”Regele Ferdinand”, aflat în misiune la sute de mile de ţară, a transmis camarazilor din Armata României un mesaj aniversar.

Defilări, expoziţii cu armament şi ceremonii militare şi religioase, de Ziua Armatei

Ziua Armatei Române a fost marcată, miercuri, la Cluj-Napoca, printr-o ceremonie de depunere de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Glorie Ostaşului Român şi o defilare la care au participat militari al Diviziei 4 Infanteri ”Gemina”, jandarmi şi pompieri.

Militarii Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” au organizat, în faţa Monumentului Glorie Ostaşului Român din Cluj-Napoca, ceremonia militară de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori, fiind depuse flori din partea instituţiilor statului şi a unor asociaţii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.