Dedeman deschide cel de-al şaptelea magazin din Bucureşti în zona Ghencea

Autor: Bogdan Alecu Postat la 17 septembrie 2020 423 afişări

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, cu afaceri de 8,3 mld. lei în 2019, va deschide la sfârşitul acestei săptămâni în zona Ghencea din Capitală, un nou magazin în urma unei investiţii de 29 mil. euro, pe un teren de 59.000 mp.

Dedeman deschide cel de-al şaptelea magazin din Bucureşti în zona Ghencea

♦ Investiţia se ridică la 29 milioane de euro.

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc, cu afaceri de 8,3 mld. lei în 2019, va deschide la sfârşitul acestei săptămâni în zona Ghencea din Capitală, un nou magazin în urma unei investiţii de 29 mil. euro, pe un teren de 59.000 mp. Acesta este al şaptelea magazin din Bucureşti şi al doilea din partea de vest a Capitalei.

„Să fii cât mai accesibil într-un oraş mare şi aglomerat reprezintă un mare avantaj competitiv. Încă de la început, ne-am propus să deschidem în Bucureşti un număr suficient de magazine, astfel încât oricine să poată ajunge la unul dintre acestea în maximum 20 de minute. Inaugurarea magazinului Dede­man Ghencea este încă un pas important făcut în această direcţie“, a spus Dragoş Pavăl, preşedintele şi cofondatorul Dedeman. Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.

Pe acoperişul magazinului Dede­man Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică desti­nată exclusiv autocon­su­mului. În pre­zent, 26 dintre magazinele Dede­man beneficiază deja de energie verde obţi­nută pe baza energiei solare. Ma­gazinul pune la dispoziţie şi 4 staţii duble de încărcare a maşinilor electrice, unde pot fi încărcate simultan până la 8 maşini.

Dedeman Ghencea se alătură magazinelor din Slobozia şi Lugoj, deschise tot în 2020. Odată cu inaugurarea acestuia, reţeaua Dedeman ajunge la un număr total de 53 de magazine.

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial, controlat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de peste 8,3 miliarde de lei, în creştere cu 15% faţă de 2018, potrivit datelor Ministerului Finanţelor.

În ceea ce priveşte reţeaua de bricolaj, Dedeman a deschis o nouă unitate la Slobozia, în urma unei investiţii de 11 mil. euro. Astfel, reţeaua a ajuns la un total de peste 11.000 de angajaţi şi are în portofoliu peste 45.000 de produse din 11 domenii.

Astfel, doar patru judeţe ar mai avea de bifat Dedeman pentru a putea spune că este prezent în toată ţara, fiind încă neacoperite judeţele, Covasna, Giurgiu şi Teleorman. În Călăraşi viitorul magazin Dedeman este deja în construcţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
dedeman,
magazin,
ghencea,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.