Decizie drastică: Ţara care a închis şcolile şi a interzis evenimentele publice până pe 1 mai din cauza coronavirusului

Autor: Alex Ciutacu Postat la 13 martie 2020 413 afişări

Decizie drastică: Ţara care a închis şcolile şi a interzis evenimentele publice până pe 1 mai din cauza coronavirusului

Estonia a decis să închidă şcolile şi să interzică evenimentele publice până pe 1 mai pentru a limita extinderea coronavirusului, potrivit unui anunţ al guvernului de la Tallinn.

Guvernul a spus că turiştii din ţări precum Italia, China, Iran, Coreea de Sud, Japonia, Singapore şi din anumite părţi din Franţa, Germania şi Spania, vor fi băgaţi în carantină pentru două săptămâni la intrarea în ţară, citează Reuters.

Estonia are până acum 27 de cazuri de coronavirus, fiind una dintre cele 115 ţări în care s-au descoperit infecţii, în contextul în care situaţia a trecut de la epidemie la pandemii în ultimele săptămâni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
estonia,
1 mai,
decizie,
evenimente,
inchidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.