Decizie de ultim moment: ce se va întâmpla cu formularul 600

Postat la 22 ianuarie 2018 168 afişări

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au o întrevedere, luni, la biroul preşedintelui Camerei, înaintea CExN al PSD. Liderii coaliţiei de guvernare au discutat, luni, despre programul de guvernare şi despre Formularul 600, existând posibilitatea ca termenul de depunere a acestuia să fie amânat, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Decizie de ultim moment: ce se va întâmpla cu formularul 600

iviu Dragnea a anunţat că termenul de depunere a formularului va fi amânat până în 1 martie. Guvernul va urma să dea o ordonanţă, în prima şedinţă, prin care se va amâna termenul de depunere de la 31 ianuarie la 1 martie.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - www.anaf.ro - a fost blocat, luni, în condiţiile în care 210.000 de contribuabili trebuie să descarce şi să completeze, până la 31 ianuarie, Formularul 600 privind veniturile din activităţi independente, pentru determinarea contribuţiilor sociale.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.