Gabriela Firea, despre proteste: Nu înţeleg de ce nu se respectă legea de cei care cer respectarea ei

Postat la 22 ianuarie 2018 77 afişări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, referitor la protestul din Piaţa Universităţii, că acesta nu a fost unul aprobat, edilul precizând că ar trebui ca legea să fie respectată de cei care cer acest lucru în stradă.

Gabriela Firea, despre proteste: Nu înţeleg de ce nu se respectă legea de cei care cer respectarea ei

"Eu respect dreptul oricui de a protesta . (..) Nu am primit nicio solicitare, doar o foaie din parcurs din partea unei persoane pe care n-o putem identifica şi care a zis că vrea să rezerve Piaţa Victoriei pe timp nelimitat. (..) Eu cred că ar trebui să fie asumate aceste adunări publice. Ele sunt permise de lege dacă sunt autorizate, nu văd de ce nu s-ar face solicitare în litera legii. Nu înţeleg de ce nu se respectă legea de cei care cer să se respecte legea în România", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la România Tv.

Sâmbătă seara, zeci de mii de oameni au protestat în Bucureşti, fiind nemulţumiţi de proiectul de modificare a legilor justiţiei.

De asemenea, pe parcursul anului trecut, în Piaţa Victoriei, au avut loc mai multe proteste.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.