Decizia RADICALĂ luată de Emmanuel Macron, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Postat la 16 aprilie 2019 2348 afişări

Campania electorală europeană a preşedintelui francez Emmanuel Macron este suspendată pentru moment după incendiul de la Catedrala Notre-Dame, a declarat Nathalie Loiseau, politician francez, care deschide lista partidului lui Macron în această campanie, relatează Reuters.

Decizia RADICALĂ luată de Emmanuel Macron, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

"Toţi trecem printr-un moment de tristeţe extremă. Lista "Renaşterea" este o parte integrantă a acestui moment de unitate naţională. Prin urmare, suspendăm campania până la noi ordine", a scris Loiseau pe contul său de Twitter.

Partidul LREM, condus de preşedintele francez Macron, a intitulat lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare de luna viitoare "Renaşterea".

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.