Un nou RECORD pe piaţa imobiliară. Sectorul care EXPLODEAZĂ total şi va depăşi 4 milioane de metri pătraţi de proiecte

Postat la 15 aprilie 2019 235 afişări

Sectorul industrial ar putea atrage până la 750.000 mp de proiecte logistice până la finalul acestui an, iar România este pe punctul să stabilească un nou record, depăşind 4 milioane mp în astfel de proiecte, arată estimările Dunwell, agenţie independentă de consultanţă şi brokeraj industrial.

Un nou RECORD pe piaţa imobiliară. Sectorul care EXPLODEAZĂ total şi va depăşi 4 milioane de metri pătraţi de proiecte

Aproximativ 300.000 mp de proiecte industriale se află în plin proces de dezvoltare, o treime din suprafaţa construită fiind situată în Bucureşti sau în proximitatea Capitalei.

 

 “Mai multe proiecte importante, demarate în cursul anului trecut, se vor finaliza în 2019, iar dezvoltatorii deja urmăresc cu interes terenuri pentru noi dezvoltări în oraşe regionale precum Craiova, Constanţa sau Iaşi, din dorinţa de a-şi creşte acoperirea la nivelul intregii ţări.

 

Se poate observa, însă, o tendinţă de creştere a cererii de proiecte de dimensiuni mai mici şi ne aşteptăm ca zona de Est a Bucureştiului să devină un pol al dezvoltărilor de acest fel datorită lipsei competiţiei existente deja în Vestul Capitalei, a conexiunii facile de transport public cu oraşul şi autostrada A2, cât şi a disponibilităţii forţei de muncă din zonă. Totodată, zona de Nord-Est a Bucureştiului, din vecinătatea autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti, este vizată de tot mai mulţi dezvoltatori imobiliari de profil pentru viitoare proiecte industriale”, a declarat Daniel Cautiş, managing partner Dunwell.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiecte,
record,
sector,
explozie,
piata imobiliara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.