De ce s-a înfuriat Sebastian Lăzăroiu pe Cristian Tudor Popescu

Postat la 02 mai 2012 53 afişări

Fostul ministru al muncii şi ex-consilier al preşedintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, a reacţionat agresiv la aprecierile făcute de editorialistul Cristian Tudor Popescu la adresa noului guvern propus de premierul desemnat, Victor Ponta.

"S-a găsit deja o slugă pentru noul guvern Ponta. Nimeni altul decât lăutarul lui Geoană şi Nastase şi cunoscutul jucător de tenis, Cristian Tudor Popescu", a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Reacţia lui Lăzăroiu a venit după ce Popescu i-a criticat, o dată în plus, pe miniştrii fostelor guverne Boc şi a apreciat că Ponta a cooptat în noul cabinet o serie de profesionişti, strategie pe care PDL nu a adoptat-o cât a fost la guvernare.

"Nu avem personaje compromise, sunt o serie de profesionişti care se găsesc acolo unde le este locul, aşa cum sunt Florin Georgescu, Ioan Rus, Mariana Câmpeanu. Un guvern fără Igaş, fără Lăzăroi şi fără Udre este un guvern mai bun", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

Premierul desemnat Victor Ponta a anunţat, marţi seară, lista noului guvern, format preponderent din foşti miniştri PSD şi PNL, precum şi din specialişti independenţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-s-a-infuriat-sebastian-lazaroiu-pe-cristian-tudor-popescu-9585319
9585319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.