De ce crede Ministerul Agriculturii ca in Romania nu exista castraveti cu "bacteria ucigasa"

Postat la 30 mai 2011 54 afişări

"Romania nu importa castraveti nici din Spania nici din alta parte. Puteti consuma fara probleme castraveti, va garantez eu", a declarat pentru gandul Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. El spune ca, dimpotriva, Romania este exportatoare de castraveti, ceea ce inseamna ca riscul de a avea pe piata castraveti contaminati cu bacteria E. coli.

"Cu castravetii chiar ca nu avem nici o problema. Romania exporta castraveti, noi ii spunem castravetele lung, din sere. Va pot duce la sere sa vedeti ce productie avem. Romania exporta zilnic 160-180 de tone de castraveti lungi si 400-500 de tone de castraveti cornison. Nu am importat nici asta iarna castraveti", a dat asigurari secretarul de stat din Ministerul Agriculturii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
Romania,
e-coli,
bacterie,
castraveti
/actualitate/de-ce-crede-ministerul-agriculturii-ca-in-romania-nu-exista-castraveti-cu-bacteria-ucigasa-8294823
8294823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.