Date şocante de la PNL Bucureşti: 400 de minori dispar anual din România şi nimeni nu ştie nimic de ei

Postat la 02 august 2019 76 afişări

PNL Bucureşti a transmis că anual, în România, 400 de copii sunt daţi dispăruţi fără a mai fi găsiţi. Pentru a atrage atenţia cazului din Caracal, filiala PNL Bucureşti a anunţat că vor depune 400 de perechi de incaltaminte în faţa sediului MAI, pentru fiecare copil dispărut anual.

Date şocante de la PNL Bucureşti: 400 de minori dispar anual din România şi nimeni nu ştie nimic de ei

”Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost daţi dispăruţi 4000 de minori. Au fost regăsiţi 3600. Nu au mai fost găsiţi 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenţia că tragedia de la Caracal nu este singulară, vom depune 400 de perechi de încălţăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în faţa clădirii Ministerului Afacerilor Interne (Piaţa Revoluţiei), sâmbătă, la ora 11.05 - ora primului apel la 112 al Alexandrei”, a transmis PNL Bucureşti, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La eveniment vor participa preşedintele filialei Bucureşti a PNL, Violeta Alexandru, alături de preşedinţii filialelor celor şase sectoare şi de alţi reprezentanţi ai partidului.

PNL solicită înfiinţarea unor structuri specializate care să preia cazurile de răpiri şi dispariţii, la nivelul judeţelor şi regiunilor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
disparitie,
pnl,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.