Cazul Caracal: Crimă comisă cu sânge rece vs. traficul de persoane

Postat la 01 august 2019 196 afişări

Cazul Caracal: Crimă comisă cu sânge rece vs. traficul de persoane

Cazul de la Caracal pare tot mai complicat cu fiecare zi care trece de la dispariţia Alexandrei şi asta în contextul în care Gheorghe Dincă a recunoscut nu una, ci două crime, dar trupurile nu au fost găsite. Pe de altă parte, se vorbeşte despre o reţea de trafic de persoane.

Crimă comisă cu sânge rece

În susţinerea acestei ipoteze stau următoarele fapte:

- Vineri (26 iulie): Sunt găsite rămăşiţe umane într-un cazan de pe proprietatea principalului suspect Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit bijuterii, dinţi şi oase, toate fiid transportate la Institutul de medicină Legală.

- Sâmbătă (27 iulie): Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, spunând că fetele au vrut să întreţină relaţii sexuale cu el, dar apoi s-a iscat un scandal în ambele cazuri şi le-a lovit mortal pe fete.

- Duminică (28 iulie) Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în maşina lui Gheorghe Dincă. Acesta a declarat că este vorba de fire de păr şi de banda adezivă cu care i-a fost lipită gura.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
caz,
crima,
racire,
sange

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.