O nouă ZI LIBERĂ pentru români. Anunţul a venit cu puţin timp în urmă de la Guvern. Când va fi aceasta

Postat la 31 iulie 2019 2481 afişări

O nouă ZI LIBERĂ pentru români. Anunţul a venit cu puţin timp în urmă de la Guvern. Când va fi aceasta

Guvernul a declarat ziua de 16 august, zi liberă, în urma şedinţei Executivului care a avut loc miercuri. Recuperarea zilei de 16 august se va face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august. De această zi nu vor beneficia angajaţii statului care trebuie să asigure permanenţa.

 

"La propunerea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi liberă. Aşadar în ziua de 16 august 2019 angajaţii instituţiilor publice vor avea o zi liberă, iar aceştia işi vor prelungii corespunzător timpul de lucru până la data de 31.8.2019 privind planificărilor stabilite", a precizat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.

Acesta a mai explicat faptul că recuperarea zilei de 16 august se va face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
timp,
anunt,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.