Daniel Morar, numit de Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională

Postat la 25 martie 2013 13 afişări

Daniel Morar a fost numit, luni, de către preşedintele Traian Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, pentru un mandat de 9 ani. Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a trimis o scrisoare privind încetarea în 8 iunie a mandatului Aspaziei Cojocaru, numită în CC la propunerea Camera Deputaţilor.

Daniel Morar, numit de Băsescu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională

 "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 25 martie a.c., Decretul de numire a domnului Daniel-Marius Morar în funcţia de judecător la Curtea Constituţională pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 9 iunie 2013", informează Administraţia prezidenţială.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a luat în discuţie şi celelalte cazuri de încetare a mandatului, respectiv ale lui Ion Predescu, numit la propunerea Senatului, şi Acsinte Gaspar, numit la propunerea Preşedinţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daniel-morar-numit-de-basescu-in-functia-de-judecator-la-curtea-constitutionala-10689030
10689030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.