Daniel Dines va demisiona din poziţia de co-CEO al UiPath. Rob Enslin va deveni director general unic

Autor: Liviu Popescu Postat la 10 iulie 2023 50 afişări

Daniel Dines, 53 de ani, matematicianul din Oneşti care este unul dintre fondatorii UiPath, se va retrage din funcţia de co-CEO al producătorului de sofware pentru una nou-înfiinţată pe inovaţie, astfel că Rob Enslin, celălalt co-CEO, va deveni director general unic, potrivit unui anunţ al companiei.

Daniel Dines va demisiona din poziţia de co-CEO al UiPath. Rob Enslin va deveni director general unic

Daniel Dines, 53 de ani, matematicianul din Oneşti care este unul dintre fondatorii UiPath, se va retrage din funcţia de co-CEO al producătorului de sofware pentru una nou-înfiinţată pe inovaţie, astfel că Rob Enslin, celălalt co-CEO, va deveni director general unic, potrivit unui anunţ al companiei. Dines va demisiona anul viitor pentru a conduce iniţiativele de inteligenţă artificială ale companiei. Dines va rămâne la UiPath în noul rol de director de inovaţie, în care se va concentra pe inteligenţa artificială şi dezvoltarea tehnologică a companiei, scrie publicaţia MarketWatch.

Acţiunile UiPath au plus 33% anul acesta, fiind tranzacţionate la 16 dolari. De la listarea din aprilie 2021 însă au scăzut cu 78%.

Rob Enslin

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.