Dăncilă, întrebată dacă a ratat primul examen de admitere la liceu: Acesta poate fi motivul pentru care aţi semnat această OUG nenorocită/ Vosganian: Eu am fost premiant şi tot mă huiduţi

Postat la 04 martie 2019 36 afişări

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, la dezbaterea din plen a OUG 114, la „Ora Premierului”, că ratarea examenelor şcolare de către premierul Viorica Dăncilă a reprezentat motivul pentru care a semnat această „ordonanţă nenorocită”.

Dăncilă, întrebată dacă a ratat primul examen de admitere la liceu: Acesta poate fi motivul pentru care aţi semnat această OUG nenorocită/ Vosganian: Eu am fost premiant şi tot mă huiduţi

„Vă rugăm să ne raspundeţi dacă aţi ratat primul examen de admitere la liceu, primul examen de treapta a doua, primul examen de admitere la facultate. Veţi spune că nu contează. Contează pentu toată lumea, pentru că, puteţi să fluieraţi, realitatea este aceeaşi. Avem un prim-ministru care, cu toate că a ratat examenele, este prim-ministru. Ratarea examenelor se simte cu fiecare deczie pe care o luaţi. Ratarea acestor examene poate să fie şi motivul pentru care aţi semnat această OUG nenorocită”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, luni, la dezbaterea în privinţa OUG 114, la „Ora Premierului.

 

Raluca Turcan a declarat că OUG 114 a fost dată pentru a face rost de bani pentru măsurile falimentare.

 

„Aţi semnat OUG114, OUG lăcomie a grupului condus de Dragnea şi Vâlcov, care pune piedici şi care obligă administraţiile locale să crească taxele şi impozitele, fără niciun fel de dezbatere. Au picat toţi în colimatoriul dvs. În ce ţară normală oamenii află cu 72 ore înainte că urmează să-şi modifică radical afacerile? Trebuia să faceţi rost de bani pentru măsurile falimentare. În prima zi dupa adoptarea acestei OUG România a devenit campion la creşterea preţurilor. Această OUG a determinat facturi mai mari”, a mai Turcan.

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă participă, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce, printre altele, „taxa pe lăcomie” pentru bănci, la solicitarea grupului parlamentar al PNL. Tema propusă de PNL la „Orei premierului”este „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

 

Dăncilă, răspuns pentru Turcan: Aruncaţi atâta venin în jur că aţi face invidioasă şi o viperă

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oug,
ratare,
semnare,
examen,
admitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.