Proteste în mai multe oraşe din ţară, duminică seara

Postat la 03 martie 2019 38 afişări

Peste 500 de persoane protestau, duminică seara, la Cluj-Napoca, scandând mesaje împotriva PSD şi împotriva lui Liviu Dragnea, precum şi de solidaritate cu magistraţii. Un violonist a interpretat Imnului României în faţa oamenilor, iar mulţi dintre protestatari l-au acompaniat cu vocea.

Proteste în mai multe oraşe din ţară, duminică seara

Peste 500 de oameni protestează, duminică seara, şi la Sibiu, faţă de modificările aduse legilor justiţiei. Oamenii au oprit în faţa sediului Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu, transmiţând magistraţilor să reziste.

Sibienii s-au adunat, duminică seara, în Piaţa Mare din Sibiu, pentru a protesta faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

Oamenii au mers cu pancarte, vuvuzele şi steaguri ale României şi Uniunii Europene, scandând: „Justiţie, nu corupţie”.

De asemenea, protestatarii au strigat numele fostei şefe DNA, Laura Codruţa Koveşi: „Kovesi, nu uita, Sibiu-i de partea ta”.

În jurul orei 19.00, protestatarii au pornit în marş pe străzile Sibiului, scandând „Abrogaţi şi plecaţi”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie” şi „PSD, ciuma roşie”.

În faţa sediului Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu, protestatarii au avut un mesaj pentru magistraţi: „Nu cedaţi, rezistaţi”.

La protest participă peste 500 de oameni, iar până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înregistrat incidente.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
cluj napoca,
magistrati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.