Dan Diaconescu nu reuşeşte să resusciteze OTV. CNA respinge solicitările în acest sens

Postat la 04 iulie 2013 44 afişări

Dan Diaconescu nu reuşeşte să resusciteze OTV, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) hotărând, joi, să respingă solicitările apropiaţilor acestuia de a reactiva licenţa audiovizuală a televiziunii Top 1 şi de a o transforma în OTV.

Dan Diaconescu nu reuşeşte să resusciteze OTV. CNA respinge solicitările în acest sens

 În fapt, Diana Voiculescu, o colaboratoare apropiată a lui Dan Diaconescu, a preluat în luna mai pachetul majoritar de acţiuni la societatea Videomedia Plus SRL, care a deţinut licenţa audiovizuală prin satelit a televiziunii Top 1.

În societatea Videomedia Plus SRL, Diana Voiculescu - directorul executiv al televiziunii OTV, căreia CNA i-a retras licenţa pe 22 ianuarie 2013 - deţine 95% şi este şi administrator al acesteia, în timp ce Georgeta Gheorghe deţine 5% din acţiuni. Diana Voiculescu a preluat acţiunile în televiziunea Top 1 de la Petrică Gheorghe, care în trecut a fost angajat al OTV.

Pe 14 iunie 2013, societatea Videomedia Plus SRL a depus la CNA un dosar în care a solicitat modificarea denumirii Top 1 în OTV, modificarea grilei televiziunii şi modificarea amplasamentului sursei de program. În acelaşi dosar, Videomedia Plus SRL a informat CNA cu privire la modificarea acţionariatului şi la numirea lui Dan Diaconescu în funcţia de director general al societăţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-nu-reuseste-sa-resusciteze-otv-cna-respinge-solicitarile-in-acest-sens-11083994
11083994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.