Dan Barna, despre greva de la metrou: Organizatorii sunt iresponsabili

Autor: Laura Buciu Postat la 26 martie 2021 39 afişări

Vicepremierul Dan Barna spune că organizatorii grevei de la metrou sunt „iresponsabili” şi, în plină pandemie, tratează cu dispreţ bucureştenii.

Dan Barna, despre greva de la metrou: Organizatorii sunt iresponsabili

Dan Barna scrie, vineri, pe Facebook, faptul că organizatorii grevei de la metroul bucureştean sunt „iresponsabili”.

„În plină pandemie, ei decid să trateze cu dispreţ atât bucureştenii, cât şi contribuabilii din taxele cărora este susţinut metroul. Mai mult, fac acest lucru în apărarea unor interese private şi vădit nelegale”, spune Dan Barna.

Liderul USR avertizează că angajaţii Metrorex trebuie să înţeleagă că datoria lor către cetăţeni este singurul lucru care contează.

„Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a explicat deja foarte bine contextul. Nu poate fi câştigătoare o luptă de pe urma căreia doar nişte lideri de sindicat amorali au de profitat”, mai spune Dan Barna.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
grevă,
metrou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.