Dacia prezintă cele mai noi modele în transmisiuni live Internet, Facebook şi YouTube

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 decembrie 2020 137 afişări

Publicul poate afla în aceste zile detalii despre cele mai noi modele Dacia urmărind o serie de transmisiuni live interactive difuzate pe Internet, Facebook şi YouTube, anunţă producătorul auto. Peste 10.000 de persoane au profitat de această oportunitate în prima zi a campaniei.

Dacia prezintă cele mai noi modele în transmisiuni live Internet, Facebook şi YouTube

În zilele de 2, 3 şi 4 decembrie sunt organizate câte trei transmisiuni directe din showroom. Pe parcursul acestora, camerele de filmat aduc sub ochii privitorilor fiecare detaliu referitor la designul exterior şi interior al modelelor, redând ambianţa din habitaclu sau prezentând dispunerea comenzilor şi funcţionarea echipamentelor multimedia.

Complet interactive, aceste sesiuni – cu durata de 20 de minute fiecare, difuzate la orele 09:30, 14:30 şi 18:30 – permit totodată publicului care le urmăreşte să primească răspunsuri în direct la eventualele întrebări legate de noile modele.

Sesiunile sunt transmise prin streaming simultan pe site-ul https://live.dacia.ro/dacia, pe pagina de Facebook Dacia România (www.facebook.com/DaciaRomania/) precum şi pe canalul de YouTube dedicat Dacia România.

În cursul primei zile ale acestei campanii ingenioase, peste 10.000 de vizitatori au urmărit live transmisiunile din Showroom-ul Virtual Dacia.

Dacia a lansat în luna septembrie a treia generaţie de modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway, cu design nou, o platformă şi echipamente noi, un stil contemporan, o motorizare ECO-G eficientă şi economică şi cele mai noi motorizări pe benzină.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
auto,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.