Cutremur la vârful Electrica: Şefa companiei, Corina Popescu, ar fi fost schimbată din funcţie. Grupul a pierdut 113 mil. euro în 2021

Autor: Roxana Petrescu Postat la 05 mai 2022 108 afişări

Cutremur la vârful Electrica: Şefa companiei, Corina Popescu, ar fi fost schimbată din funcţie. Grupul a pierdut 113 mil. euro în 2021

Corina Popescu, CEO-ul grupului Electrica, cel mai mare jucător din piaţa distribuţiei şi furnizării de energie, cu un business de 7,2 mld. lei anul trecut, ar fi fost schimbată din funcţie, spun mai multe surse din piaţă, în acest moment numele succesorului fiind incert.

“Nu a mai rămas niciun manager, toţi au plecat”, spun surse din piaţă.

Corina Popescu a preluat funcţia de CEO al Electrica în februarie, 2019, pe un mandat de patru ani de zile. În timpul mandatului său, compania a rămas nediversificată ca operaţiuni, terminând anul trecut cu un minus de 553 de milioane de lei, faţă de un profit net de 388 mil. lei în 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrica,
functie,
grup,
schimbare,
companie,
cutremur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.