Cutremur la Hollywood. Lovitura primită de Leonardo DiCaprio

Postat la 03 aprilie 2016 11716 afişări

”Au venit de nicăieri şi au surprins pe toată lumea"

Cutremur la Hollywood. Lovitura primită de Leonardo DiCaprio

Red Granite, compania care a finanţat Lupul de pe Wall Street, a intrat în scenă în anul 2011 după ce a dat o petrecere de un milion de dolari la Cannes şi a adus artişti precum Kanye West şi Pharrell Williams. La câteva luni după, primul film finanţat de companie a fost lansat: Friends with Kids. 

”Au venit de nicăieri şi au surprins pe toată lumea la început, a spus Howard Cohen, co-preşedintele Roadside Attractions, distribuitorul primului film al Red Granite.

Conform unei înţelegeri din 2012 de la Telina Holding, conform WSJ, peste 50 de milioane de dolari au fost folosiţi pentru a finanţa Lupul de pe Wall Street numai în acea tranzacţie. 

Cutremur la Hollywood. Lovitura primită de Leonardo DiCaprio 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
hollywood,
leonardo dicaprio
/actualitate/cutremur-la-hollywood-lovitura-primita-de-leonardo-dicaprio-15192641
15192641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.