Ce salariu câştigă o casieră la Lidl

Postat la 02 aprilie 2016 53638 afişări

Discounterul german Lidl, prezent pe piaţa locală cu aproape 200 de magazine, are peste 4.200 de salariaţi în România, iar cei mai mulţi lucrează în magazine pe poziţii de vânzător sau lucrător comercial.

Ce salariu câştigă o casieră la Lidl

Discounterul german Lidl, prezent pe piaţa locală cu aproape 200 de magazine, are peste 4.200 de salariaţi în România, iar cei mai mulţi lucrează în magazine pe poziţii de vânzător sau lucrător comercial.

Potrivit datelor ZF din piaţă, grupul german Lidl plăteşte printre cele mai mari salarii din retailul alimentar autohton. Nemţii au fost de altfel întotdeaua printre cei mai deschişi în ceea ce priveşte salariile minime sau medii din companie, declarând şi anterior nivelul câştigurilor angajaţilor din magazine. Mai mult, anterior oficialii Lidl spuneau că un vânzător al unui magazin al lanţului din Bucureşti câştigă cu până la 30% mai mult decât un angajat pe aceeaşi poziţie într-un mic oraş de provicie, diferenţele salariale fiind date de costul vieţii şi de raportul cerere-ofertă de pe piaţa muncii pe de-o parte şi de experienţă şi vechime pe de altă parte.

Ce salariu câştigă o casieră la Lidl

 

„Credem în oameni şi investim constant în angajaţii noştri şi în poten­ţialul lor. Le oferim condiţii optime (...) şi le răsplătim loialitatea, acordându-le pa­chete salariale atractive, traininguri pen­tru a se putea dezvolta, beneficii progre­sive, în funcţie de perioada petrecută în companie. Respectăm timpul liber al angajaţilor noştri, motiv pentru care fiecare minut lucrat este pontat şi remunerat, numărul zilelor de concediu creşte gradual, iar acum câţiva ani am luat decizia de a închide magazinele în cea

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casieră,
Lidl,
job
/actualitate/ce-salariu-castiga-o-casiera-la-lidl-15189721
15189721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.