Curtea de Apel Bucureşti a decis cercetarea sub control judiciar a lui Ruşanu, Carabulea şi Mîrzac

Postat la 09 iulie 2014 34 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, cercetarea sub control judiciar a fostului preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) Dan Radu Ruşanu, a omului de afaceri Ilie Carabulea şi a lui Marian Mîrzac, înlocuind astfel măsura arestului la domiciliu a celor trei.

Curtea de Apel Bucureşti a decis cercetarea sub control judiciar a lui Ruşanu, Carabulea şi Mîrzac

 Decizia luată miercuri de Curtea de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.

Potrivit aceleaşi sentinţe, Marian Mîrzac poate să părăsească domiciliul, între 19 şi 20 iulie, pentru a merge în localitatea Malu, din judeţul Giurgiu.

Fostul preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, omul de afaceri Ilie Carabulea şi Marian Mârzac sunt în arest la domiciliu din 23 iunie, după ce instanţa supremă le-a admis cererile de înlocuire a măsurii arestului preventiv.

În dosarul "Carpatica", procurorii anticorupţie i-au trimis în judecată, în 24 aprilie, în stare de arest, pe fostul preşedinte al ASF Dan-Radu Ruşanu, pe omul de afaceri Ilie Carabulea şi pe Marian Mârzac, fost membru al Consiliului ASF.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/curtea-de-apel-bucuresti-a-decis-cercetarea-sub-control-judiciar-a-lui-rusanu-carabulea-si-mirzac-12917084
12917084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.