Curtea Constituţională a amânat câteva ore discutarea sesizărilor preşedintelui şi Guvernului

Postat la 21 mai 2014 24 afişări

Curtea Constituţională a amânat, miercuri, până la 17.00, la cererea Executivului, discutarea sesizării preşedintelui legată de faptul că premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare şi a celei a Guvernului privind implicarea lui Traian Băsescu în campania electorală.

Curtea Constituţională a amânat câteva ore discutarea sesizărilor preşedintelui şi Guvernului

 Oficiali din cadrul Curţii Constituţionale au declarat pentru MEDIAFAX că cele două sesizări privind conflictele juridice de natură constituţională nu vor mai fi luate în discuţie în cadrul şedinţei de la ora 10.00, ci începând cu ora 17.00, după ce Guvernul a solicitat acest lucru, motivând că are o agendă încărcată în cursul dimineţii de miercuri.

Potrivit surselor citate, reprezentanţii Guvernului nu au făcut niciun fel de precizare cu privire la activităţile care au dus la amânarea discutării celor două sesizări.

Curtea Constituţională va discuta miercuri sesizarea preşedintelui Traian Băsescu legată de faptul că premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare care vizau "înalte personalităţi ce au asigurat conducerea ICR în perioada 2005-2012".

Sesizarea a fost înregistrată în 6 mai, ca un conflict juridic de natură constituţională între preşedinte şi primul ministru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/curtea-constitutionala-a-amanat-cateva-ore-discutarea-sesizarilor-presedintelui-si-guvernului-12640671
12640671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.