Cupoane online pentru reduceri în supermarketuri

Autor: Ioana Matei Postat la 26 martie 2013 1981 afişări

Compania Wave Division, una dintre cele mai mari agenţii de consumer engagement din România, a semnat un contract de parteneriat cu Profi Rom Food, unul din principalele lanţuri de supermarketuri din România. Parteneriatul vizează acceptarea în reţeaua de magazine Profi a cupoanelor de reducere pe care consumatorii le pot găsi şi printa de pe site-ul CuponReducere.ro.

Cupoane online pentru reduceri în supermarketuri

"Magazinele noastre se extind agresiv nu doar ca numar, dar si din punct de vedere al facilitatilor pe care le oferim clientilor nostri", a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. "Cupoanele online pe care incepem sa le punem la dispozitia clientilor le vor permite acestora se se bucure de noi reduceri cat se poate de atractive."

Primul proiect de e-couponing din România este dedicat promoţiilor prin intermediul cupoanelor online. Conceptul de digital couponing permite accesul gratuit, online, la discounturi şi promoţii pe care cumpărătorii le pot folosi pentru coşul de cumpărături lunar.

Cupoanele digitale vor fi disponibile în cadrul platformei digitale tip multi-brand, multi-retailer CuponReducere.ro şi vor putea fi printate de către consumatori în scopul utilizării lor în unităţile moderne de comerţ (hipermarketuri, supermakerturi, magazine tip discount). Reducerile pot fi oferite de producători, dar şi de către retaileri.

Proiectul de e-couponing - CuponReducere.ro devine activ în România, soluţia tehnică fiind pregătită şi susţinută de partenerii de la Coupons.com, lider european în domeniul promoţiilor de cupoane digitale.

Cele mai recente studii de specialitate relevă creşterea duratei alocate de consumatori planificării sesiunii săptămânale de shopping - 70% dintre cumpărători îşi planifică sesiunile de cumpărături, dar şi faptul că din ce în ce mai multe branduri sunt urmărite online de consumatori. Platforma digitală va include diverse activităţi de marketing şi promoţionale în colaborare cu partenerii săi, producători şi retaileri.

Ca prim retailer ce s-a alăturat proiectului CuponReducere.ro, Profi Rom Food este unul din liderii retailului alimentar din România, deţine 153 de magazine în prezent şi are planuri pentru deschiderea altor cel puţin 42 în cursul acestui an. Profi este un brand care se aliniază noilor trenduri din comerţul retail, priveşte spre viitor conectându-se la procesele inovatoare şi anticipând perspectivele marketingului.

Parteneriatul cu Profi Rom Food va fi urmat de alăturarea în proiect, pe parcusul lui 2013, a altor parteneri-jucători cheie din domeniul retailului din România.

"Parteneriatul semnat de Wave Division şi Profi Rom Food în România ne oferă certitudinea că putem dezvolta un proiect curajos şi sperăm vizionar pentru viitorul marketingului online.

Ne dorim ca acest nou tip de shopper marketing să convingă consumatorii din România că marketingul viitorului este digital şi că relaţia directă care se stabileşte astfel între consumator pe de o parte, şi producători şi retailer pe de altă parte, este benefică alegerilor sale de shopping", a declarat Bogdana Baltasiu (foto), Business Development Director - Wave Division.

Wave Division este cea mai mare agentie de consumer engagement din Romania, cu o activitate de peste 13 ani si o retea dezvoltata in 72 de orase. Prin intermediul celor 6 arii de expertiza (servicii integrate de in-store marketing, retail merchandising, events management, shopper marketing, digital couponing si youth marketing), Wave Division a generat anual peste 18 milioane de interactiuni cu consumatorii, demonstrandu-si expertiza pentru un portofoliu semnificativ de clienti, printre care se numara: Coca Cola, Danone, Heineken, Hochland, Interstar, Intersnack, L'Oreal, Macromex, McDonald's, Mega Image, Procter&Gamble, Prodal, Real, Reckitt Benckiser, Royal Canin, Samsung, Strauss, Tetrapak.

Profi Rom Food deţine in momentul de fata, detine 156 de magazine care desfac o gama de peste 5.000 de produse in 88 de localitati din 36 judete.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cupoane-online-pentru-reduceri-in-supermarketuri-10691796
10691796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.