Cumpănaşu publică o scrisoare a tatălui Alexandrei: O să facem totul pentru a afla adevărul

Autor: Departamentul Social Postat la 11 august 2019 159 afişări

Alexandru Cumpănaşu publică, duminică, pe Facebook, o scrisoare a tatălui Alexandrei Măceşanu, în care acesta arată că are încredere în continuare în autorităţi pentru a-i găsi copilul, precizând că va face totul pentru aflarea adevărului.

Redăm integral scrisoarea publicată pe Facebook de Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu:

" Scrisoare catre toti oamenii crestini care ne-au fost alaturi

Ma numesc Macesanu Nelu, tatal Alexandrei si am un mesaj pentru toti cei care il ataca pe varul meu (Alexandru Cumpănaşu - nr): Imi pare rau ca l-am amestecat pe Sandu (Alexandru Cumpănaşu - nr) in toata nenoricirea noastra. I-am spus-o si lui de cate ori ne-am vazut. Imi pare rau pentru ca am vazut cati oameni rai il ataca si ii creeaza probleme pentru ca l-am rugat sa ne ajute sa o gasim pe Alexandra.

Noi am apelat la Sandu si Iulian pentru a ne ajuta nu ei s-au bagat peste noi. Cred ca TOTI cei care il ataca nu sunt oameni crestini si au interese ciudate sau nu au copii sa inteleaga prin ce trecem.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.