Deputat USR spune că alianţa cu PLUS "abia a trecut" de votul Comitetului Politic USR

Autor: Departamentul Politic Postat la 10 august 2019 47 afişări

Deputatul USR Stelian Ion susţine că alianţa politică cu PLUS a trecut cu greutate de Comitetul Politic al USR, fiind neînţelegeri în partid şi între cele două formaţiuni politice privind condiţiile formării alianţei. O mare parte din USR nu a dorit alianţa, potrivit unui mesaj obţinut de MEDIAFAX.

"Dragi colegi, Mă leagă multe de USR-ul ăsta şi mă cred în stare de multe pentru el, pentru că sunt convins că acest partid este salvarea României. Cu o condiţie însă: spiritul lui să rămână viu. România are nevoie de profesionişti, dar are, în egală măsură, nevoie ca de aer de oameni cu caracter. Am văzut sâmbătă, în comitetul politic, mulţi oameni cu caracter. Am fost puşi în faţa unor alegeri pe care nici nu ştiam, în acea dimineaţă, că le avem de făcut. De fapt, nici nu au fost alegeri prea complicate, alianţa electorală a trecut cu o majoritate covârşitoare, noi am dezbătut doar condiţiile partenerilor noştri: susţinerea candidaturii lui Dan şi condiţionarea colaborării de validarea alienţei politice. Aşa că m-am întrebat şi vă întreb: cine se joacă cu salvarea României?", arată un mesaj al deputatului USR Stelian Ion, publicat pe un grup intern al partidului, după Comitetul Politic de săptămâna trecută.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
USR PLUS,
ALIANŢĂ POLITICĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.