Cine sunt organizatorii protestului din Piaţa Victoriei din 10 august 2019. Unul dintre ei, Tommy Tomescu, un dentist român stabilit în Londra

Autor: Departamentul Social Postat la 10 august 2019 776 afişări

„Diaspora pentru România”, cea care a cerut autorizaţie pentru mitingul din 10 august, este reprezentată de Tommy Tomescu, un dentist român stabilit în Londra. Anul trecut, aceeaşi asociaţie a cerut autorizaţie, dar s-a retras cu câteva zile înainte de mitingul violent din faţa Guvernului.

„Diaspora pentru România” este un grup de acţiune civică constituit din cetăţeni români din Diaspora dar şi din România, se arată pe site-ul organizaţiei. “Identificând problemele Diasporei vom găsi soluţii acestora, în acelaşi timp realizînd o largă coeziune a Diasporei”, menţionează sursa citată.

Una dintre acţiunile în care membrii „Diaspora pentru România” sunt implicaţi acum este „Mitingul Diasporei” planificat pentru azi 10 august. Anul trecut, reprezentanţii „Diaspora pentru România” au cerut autorizaţie pentru mitingul din Piaţa Victoriei, dedicat Diasporei, însă s-au retras chiar înainte de manifestaţie spunând că reprezentanţii primăriei nu le-au dat asigurări suficiente că protestatarii sunt în siguranţă.

În data de 8 Ianuarie 2019, reprezentantul Grupului Diaspora Pentru România Tommy Tomescu a discutat cu Comisia de Ordine Publică din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti posibilele condiţii de aprobare a mitingului Diasporei din 10 august 2019, în contextul violenţelor din 2018.

Conform sursei citate, persoană responsabilă cu conducerea adunării publice ‘’Mitingul Diasporei’’ este Dr Tommy Tomescu, DMD – Londra, Marea Britanie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MITNG,
TOMESCU,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.