Cumpănaşu, acuzaţii grave: Gheorghe Dincă era „acoperit” de patru persoane importante din Olt

Autor: Departamentul Social Postat la 10 august 2019 664 afişări

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, scrie, pe Facebook, că Gheorghe Dincă era cunoscut, frecventat şi poate acoperit de patru persoane importante, respectiv un fost şef din Poliţia Caracal, un fost prim procuror al Parchetului Olt, o fostă judecătoare şi un politician din Olt.

"#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:

- Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras

- Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt

- O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie "de prietenie". Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.

-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi "marunte"", a scris Alexandru Cumpănaşu, sâmbătă, pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ALEXANDRU CUMPĂNAŞU,
CARACAL,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.