Cum se va desfăşura anul acesta Bacalaureatul

Postat la 22 mai 2020 94 afişări

Cum se va desfăşura anul acesta Bacalaureatul

Elevii care trebuie să susţină examene în acest an vor urma reguli stricte. O clasa cu 30 de elevi va fi împărţită în 3, adică vor fi maximum 10 elevi în încăpere. Aceştia vor fi amplasaţi la circa 2 metri distanţă unul de altul.

În acest an, un examen, fie că vorbim de Bacalaureat sau de Evaluarea Naţională, se va desfăşura cam aşa. O clasa cu 30 de elevi va fi împărţită în 3, adică vor fi maximum 10 elevi în încăpere, la circa 2 metri distanţă unul de altul.

În clasă, elevii vor fi obligati să poarte mască şi li se va lua temperatura atunci când vor ajunge la şcoală. Aceasta nu trebuie să fie mai mare de 37 de grade Celsius.

În fiecare sală de clasă, prezenţa unui cadru medical este obligatorie.

Anul acesta, Bacalaureatul începe cu proba scrisă la limba şi literatura română, pe 22 iunie. A doua probă are loc pe 23 iunie la limba şi literatura maternă, iar pe 24 iunie are loc probă obligatorie a profilului.

Andreea, o elevă de clasa a XII-a a declarat că lucrează zi de zi pentru a lua note mari la Bacalaureat, însă, tot nu se simte pregătită. Motivul?

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bacalaureat,
desfasurare,
elevi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.