Cum se câştigă alegerile în România. Perlele politice ale săptămânii

Postat la 23 noiembrie 2014 80 afişări

"Am câştigat alegerile în 2012 pe USL şi prima formă de pierdere a credibilităţii contracandidatului Victor Ponta a fost semnarea pactului de coabitare cu Traian Băsescu. Nu era nevoie de un pact de coabitare cu cel pe care tu l-ai înfrânt, pentru că aveai la dispoziţie instrumente, legi care îţi permiteau să lucrezi instituţional. Venirea lui Klaus Iohannis a fost şi o formă de suplinire a acelui efect al pactului de coabitare" - Eduard Hellvig, vicepreşedinte PNL, fost ministru al dezvoltării în guvernarea USL

Cum se câştigă alegerile în România. Perlele politice ale săptămânii

"De mâine e liber pentru Germania să ia şi ea vreo 10.000 de ha de pădure, că nu mai are materie primă moca, e liber la autonomia maghiară (poate şi săsească la Sibiu)" - Bogdan Matişan (PSD)

"Am fost puţini care am crezut în proiectul Klaus Iohannis - preşedinte. Vasile Blaga este performerul unei bătălii care nu s-a pierdut niciodată" - M. R. Ungureanu (PNL)

"Dacă vreţi să ştiţi, mătuşa mea şi un văr sunt saşi evanghelici. Mătuşa Hilde e activă în filiala din Constanţa a FDGR" - Radu Mazăre (PSD)

"Muntele de umilinţe şi jigniri îndurate de 'băsişti' este astăzi răzbunat de oamenii de bună-credinţă din România. #mândrucăsuntbăsist" - Elena Băsescu (PMP)

"Sper ca noul preşedinte să termine atât cu baronii roşii din PSD, cât şi cu cei verzi din UDMR" - Zatyko Gyula (PPMT)

"Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat" - Elena Udrea (PMP)

"Aşteptăm diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu" - Lia-Olguţa Vasilescu (PSD)

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-se-castiga-alegerile-in-romania-perlele-politice-ale-saptamanii-13624048
13624048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.