Cum să citeşti mesajele şterse de pe WhatsApp. Funcţiile de care probabil nu ştiai

Postat la 28 martie 2023 392 afişări

Cum să citeşti mesajele şterse de pe WhatsApp. Funcţiile de care probabil nu ştiai

Una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicaţiei WhatsApp este că permite ştergerea mesajelor printr-o simplă atingere.

 

WhatsApp a introdus recent funcţia „Ştergere pentru toată lumea” ca o modalitate de a revoca mesajele în aproximativ o oră de la trimiterea lor.

Cu toate acestea, curiozitatea noastră poate deseori să crească atunci când ne gândim ce ar fi putut conţine unul dintre mesajele şterse de către ceilalţi. Există modalităţi de a citi mesajele şterse de care se pot bucura atât utilizatorii de iOS, cât şi cei de Android, scrie Daily Mail.

Aplicaţii pentru iOS şi Android

Dacă încă mai eşti în căutarea unui truc pentru a recupera un mesaj şters de pe WhatsApp, pe care ţi l-a trimis cineva, află că sunt numeroase aplicaţii special concepute pentru a face acest lucru. Oricine poate accesa mesajele şterse printr-o aplicaţie terţă parte numită „Notification History”, care poate fi descărcată din Google Play.

Cu toate acestea, există limitări pentru aceste aplicaţii, deoarece numai mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv şi care au fost văzute sau cu care ai interacţionat pot fi recuperate. Totuşi, dacă alegi să descarci aplicaţii specializate, în special de pe Google Play, unde multe aplicaţii conţin programe malware care ţi-ar putea infecta dispozitivul, ar trebui să acţionezi cu prudenţă. Aceste aplicaţii pot fi adesea destul de dificil de utilizat şi, cel mai probabil, pline cu reclame dacă nu optezi pentru o versiune cu plată.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaje,
refuz,
functii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.