Cum negociezi cu banca pentru a obtine o dobanda redusa in conformitate cu OUG 50

Postat la 09 septembrie 2010 66 afişări

Faceti parte dintre milioanele de clienti chemati in aceste zile la banca pentru a semna actele aditionale in conformitate cu ordonanta 50/2010?

Ar fi bine sa va faceti timp sa va si duceti sau daca nu puteti macar sa va prezentati in scris punctul de vedere asupra noilor conditii pe care intentioneaza sa vi le ofere banca! Nu sunteti obligat sa acceptati nimic si puteti sa nu semnati actul aditional respectiv daca nu sunteti de acord cu el! Cereti ajutorul Autoritatii Nationale de Protectie a Consumatorilor, alaturati-va grupurilor de discutii de pe Internet si incercati sa va informati cat mai bine pentru ca este sansa dumneavoastra de a obtine o dobanda redusa!

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
negociari,
dobanda
/actualitate/cum-negociezi-cu-banca-pentru-a-obtine-o-dobanda-redusa-in-conformitate-cu-oug-50-7163949
7163949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.