Cum au făcut avere părinţii lui Vlad Pascu. Au peste 700 de proprietăţi. Tatăl său ar fi lăsat pe drumuri zeci de oameni

Postat la 24 august 2023 392 afişări

Cum au făcut avere părinţii lui Vlad Pascu. Au peste 700 de proprietăţi. Tatăl său ar fi lăsat pe drumuri zeci de oameni

Miruna şi Mihai Pascu, părinţii şoferului ucigaş, deţin peste 700 de proprietăţi în cele mai scumpe zone ale Bucureştiului, dar şi la malul mării. 

Sunt apartamente şi terenuri care valoareaza milioane de euro. O fostă judecătoare susţine că, în anii 2000, Mihai Pascu dădea şi bani cu camătă şi ar fi lăsat fără case zeci de oameni. Este implicat însă şi în scandaluri recente, cu mize uriaşe.

714 imobile şi terenuri ar deţine soţii Pascu, conform datelor de la Cadastru consultate de echipa Ştirilor PRO TV.

Miruna şi Mihail Claudiu Pascu au construit blocuri şi au cumpărat terenuri în cele mai valoroase zone ale Bucureştiului. Majoritatea se află în nordul Capitalei, unde preţul mediu de vânzare al unui apartament este de 300.000 de euro.

Pe o stradă din sectorul 1 soţii Pascu sunt proprietari pe două blocuri. Unul din blocuri pare mai neîngrijit. Pare că nu prea este locuit. Doar la unele etaje există mobilă, ceea ce arată că unii oameni s-au mutat.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
drumuri,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.